Oficjalne Forum Legendary-Ot.PL
Dobra zaczne od tego ze byl post na stronie ze dostaniemy 100 punktow w sms shopie, dostalismy je? Nie.
Potem czytalem posta ze epic ring nie dziala, i tu ten bezsens ze Helperzy wiedza lepiej od God'a? Wez ogarni widac ze dziecko jestes God a nie rozsondna osoba ktora rozwaznie mysli (albo ewnt. wypijasz pare piwek przed wejsciem na ots...)
Ogarni siebie a potem ots aha juz nie wspomne o bycia milym wobec niektorych w help channel...
GOD
No i zalapales bana i delete. Epic ringi dzialaja a pkty gdybys umial czytac to bys przeczytal wtedy ze do 3 dni beda dane. bb
ta fajnie jesli dostalem tego delte za "niby obrazanie" to dzieki bo bez sensu, aha i pokaz mi jeszcze tego posta gdzie pisze ze dostaniemy je w ciagu 3 dni bo wchodze na newsy i nie ma nic takiego -,- zal mi cie God, pozatym nazywanie kogos dzieckiem nie jest obraza tylko opinia bo ja jeszcze nie slyszalem zeby "jestes dzieckiem" bylo obelga wiec bana i delte dales bez sensu zaplacisz za to ;]
MoZo wiesz z toba sie klucic nie bd bo jestes za cool dla mnie z tym twoim ogarnietym postem.
Ostatnio edytowany przez Drutex (2010-05-06 09:54:58)
Wy tylko o tych punktach.. jak sepy =.= zainwestuj 3,66 jak chcesz miec te 100 czy tam 120 pktow i nie drzyj mordy ze nie dostales.. God jesli chce to sam da, nie od Cb to zalezy.
P.S 3,66 to chyba nie majatek.
Jestem pewien, ze GOD to tylko jakis zasrany dzieciak, ktory nie potrafi OTSa ogarnac.. Bo niby po co? Kase dostaje od takich noobkow co im nie szkoda 3.66 wydac. Smsy to by chcial dostawac! Ale o Otsa nie dba! Epic ring nie dziala od dawna! A on tylko "kontaktujcie sie z helperami" i co? Niby helper naprawi? Bo cos watpie.. I to nie jedyna rzecz, ktora na tym OTSie nie dziala.. Poza tym widac, ze nie liczy sie ze slowami! Ciagle cos obiecuje, ale slowa jakos narazie nie dotrzymal... Chociazby widac to na przykladzie tych 100pkt. ktore mielismy dostac rzekomo w ciagu 3dni.
Pozdro.
Oby tak dalej GODzie...
P.S. Mam nadzieje, ze tym razem ty nam odpowiesz, a nie twoi "obroncy"
Ostatnio edytowany przez kameleo77 (2010-05-07 20:08:11)
Powiem wam tak jeste¶cie ciule najpierw przeczytajcie a potem gadajcie a nie pierdolicie głupoty
NAUCZCIE SIĘ CZYTAĆ A DORZE NA TYM WYJDZIECIE
PS : A OGARNˇĆ TO WY NIE UMIECIE BO KUPUJECIE HARY OD INNYCH BO SAMI NIE WBIJECIE
WIĘC GODA ZOSTAWCIE W SPOKOJU BO BEZ NIEGO BY NIE BYŁO LEGENDARY
Ostatnio edytowany przez Zawo (2010-05-08 05:46:19)
GOD
Gdybym nie ogarniał to byłoby 10 osób online albo i wgl server bylby off. Kameleo noobku gdybys byl aktywnym graczem to bys sie dowiedzial ze epic bd dzisiaj dzialac poprawnie kolo poludnia. Bylo to oglaszane conajmniej 30 razy wczoraj i przedwczoraj. Co do 100 pktow, powiedzialem ze dam to dam.