Forum

Oficjalne Forum Legendary-Ot.PL

Ogłoszenie

Informacje o konkursie o prawdziwą kasę na legendary-ot.pl

• Index
  •  » Pomoc
  •  » PROPOZYCJA - Manarune i SuperManarune

#1 2010-05-03 21:28:05

Krostek

Nowy użytkownik

Punktów :   

PROPOZYCJA - Manarune i SuperManarune

Wydaję mi się że powinno się coś zrobić z ilościa many dawana przez wszystkie typy manarunek.
Konkretnie chodzi mi o to, aby uzależnić ilość dawanej many od ów run od lvla i mlvla. powód jest prosty: bez sensu że 10k RP i 600k MS/ED dostają tyle samo many. Wydaję mi się, że w szczególności Manaruny trzeba uzależnić od Mlvl'a żeby RP nie dostawał tyle samo many co MS/ED. Ale także w pewnym stopniu od Lvl'a żeby 10k MS nie dostawał tyle samo many co 600k MS.

PS: Zróbcie dział propozycje i naprawcie 'Kto jest online?' na stronie. 

Ostatnio edytowany przez Krostek (2010-05-03 21:29:13)

#2 2010-05-04 11:52:02

Xardas

Użytkownik

Punktów :   -1 

Re: PROPOZYCJA - Manarune i SuperManarune

No to jest dobry pomysł najlepiej zrobić aby supermr dawała od magic lvla wtedy będzie też więcej ludzi ją kupowało Co do działu to Apo mówił już, że mamy pisać w dziale pomoc

#3 2010-05-05 05:04:32

Zawo

Użytkownik

Punktów :   

Ja tam uważam tak drutowi to wystarczy bo drut ma bardzo dużo many a palek ma mało więc jak on się nią uhnie to po całą mane a druidowi wystarczy tyle a wy jak zaś zrobicie tak jak chcecie to ed jet nie do pokonania a wiadomo ze jak ed będzie się ed więcej uh to każda inna profa też

#4 2010-05-05 13:03:46

Krostek

Nowy użytkownik

Punktów :   

Jestes knightem to tak mowisz...
Knight super UH'em leczy sie wiecej z lvla na lvl a sorc/druid wlasnie nie i to chcialbym zmienic.
Pozatym jak to ed jest nie do ubicia?? Wlasnie najlatwiej go ubic. jak mu walnie 500k pallek za 5kk to na 2 hity schodzi i nie ma szans sie wyleczyc.

• Index
  •  » Pomoc
  •  » PROPOZYCJA - Manarune i SuperManarune

Stopka forum

RSS